Evolutie van MytruckEurope naar My-Trucks

Gemakkelijke financieringsmogelijkheden

Van bij de aanvang van de verkoop van tweedehands trucks, heeft MytruckEurope bijzonder veel succes gekend. Het uitzonderlijke van ons bedrijf was en is nog steeds de gemakkelijke financieringsmogelijkheden die wij aanbieden samen met de gewenste (vracht)wagen.

Wij zijn ontstaan uit de samenwerking van bestaande klanten binnen de groep Solvas en het verzekeringskantoor Willems. Sedert de bankencrisis merken wij dat het steeds moeilijker wordt om een krediet voor een vrachtwagen te krijgen. Vandaar dat wij onze krachten gebundeld hebben en wagens aanbieden inclusief een krediet! Hierdoor komt er een groot gedeelte van de klanten van verhuurbedrijven over naar ons. Onze formule kost slechts de helft en daarenboven is de truck na verloop van tijd eigendom van de klant.

Snelle beschikbaarheid

In de transportwereld heerst er tijdsdruk moet alles snel vooruitgaan. Daar zijn wij ons ten volle van bewust. Door onze vlakke organisatiestructuur kunnen we flexibel anticiperen: binnen My-Trucks reageren we snel en klantgericht en wordt er gemakkelijk contact gelegd met de besluitvormers. Op die manier krijgen wij uw financiering snel rond en kan u meteen de baan op.

Een nieuw hoofdstuk onder My-Trucks

Relatie met grote merken

Ondertussen werken wij met een equipe van verschillende mensen die u kunnen begeleiden voor het vinden van de juiste wagen, van klanten in België en Nederland tot hun Oost-Europese zusterbedrijven. Wij hebben een afdeling die zich bezig houdt met de import van vrachtwagens en de keuring ervan.

Sedert 2012 werken wij ook met Volvo en Scania. Begin 2013 is daar Mercedes Benz en DAF bijgekomen. Onze specialiteit ligt in de tweedehands vrachtwagen, vandaar de interesse van de diverse merken om wagens via ons te verkopen. Het voordeel spreekt voor zich, er is een onderhoudshistoriek van de respectievelijke merken en daarenboven kunnen wij op specifieke aanvraag zelfs garantie geven.

Verdere groei met aandacht voor onze klanten

My-Trucks bestaat in 2017 5 jaar. Wij groeien steeds verder en onze klanten groeien mee. Daarom én naar aanleiding van onze 1000ste truck vonden we het opportuun om onze naam aan te passen naar My-Trucks. We merken dat onze klanten na enkele jaren spontaan terugkomen om een extra truck(s) te leasen. My-Trucks dekt dus de volledige lading!

Interesse?

Indien u een offerte wenst te ontvangen voor een specifiek model van vrachtwagen, klik dan hier, en vul de gegevens in van de wagen die u zoekt. Binnen de 48 uur krijgt u dan antwoord over de door u gezochte wagen.

My-Trucks Kantoor